ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Adatvédelmi nyilatkozat

A SuperEspresso AG számára kiemelten fontos az egyének magánszférájának védelme az interneten. Ezt a jelen adatvédelmi nyilatkozat is alátámasztja.

Hozzájárulás

Weboldalunk használatával, vagy postacímének, e-mail címének, és/vagy telefonszámának megadásával jóváhagyja adatainak a jelen nyilatkozatban leírtak szerint való tárolását és felhasználását.

Személyes adatok felhasználása és használatuk célja

A személyes adatok weboldalunk/weboldalaink segítségével történő tárolása kizárólag a fent feltüntetett, bármikor visszavonható hozzájárulás alapján történik. Az Ön adatait a SuperEspresso AG, valamint a SuperEspresso AG-hoz kapcsolódó vállalatok (értékesítő partnerek, szállítók) arra használhatják fel, hogy postai, vagy elektronikus úton reklámanyagokat és tájékoztató anyagokat küldjenek Önnek, illetve hogy feldolgozhassák ajánlatkéréseit és megbízásait, valamint hogy jobbá tegyék szolgáltatásainkat és termékeinket. Az adatfeldolgozás megfelel az osztrák telekommunikációs törvény (TKG), valamint az osztrák adatvédelmi törvény (DSG) vonatkozó rendelkezéseiben meghatározott követelményeknek. Az idézett jogszabályok itt tekinthetők meg: http://www.ris.bka.gv.at .

Részletek

Sütiket alkalmazunk a személyre szabott tartalmak biztosításához, valamint a jelszavak ismételt megadásának megelőzése, és a tartalmi kínálatnak a felhasználói magatartáshoz való igazítása érdekében. Ha nem szeretné a sütik használatát elfogadni, akkor azt a böngészőjének megfelelő beállításával érheti el. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez adott esetben korlátozhatja a weboldalak egyes funkcióit. Ha regisztrál, megküldjük Önnek a kívánt információkat, és/vagy termékeket, valamint egyéb termékinformációkat, híreket, vagy reklámanyagokat. Ha megadja az e-mail címét, e-mailben kommunikálunk Önnel. E-mail címét nem adjuk tovább a SuperEspresso AG-n, illetve a SuperEspresso AG-hoz kapcsolódó vállalatok (értékesítő partnerek, szállítók) körén kívüli harmadik félnek. Ha nem szeretne tőlünk több e-mailt kapni, bármikor tájékoztathat bennünket erről, és letilthatja ezt. Weboldalaink harmadik fél szolgáltatók oldalaira átirányító hivatkozásokat is tartalmaznak. A SuperEspresso AG nem vállal felelősséget az idegen weboldalak adatvédelmi intézkedéseiért és tartalmáért. Ha nem szeretne többé e-mailben információkat kapni a SuperEspresso AG-tól, bármikor visszavonhatja hozzájárulását. Ehhez elegendő, ha e-mailt küld erre a címre: mailto:office@superespresso.com.

A SuperEspresso AG weboldalain pluginok (bővítmények) találhatók a Facebook weboldalaihoz (www.facebook.de., www.facebook.at). Ha meglátogatja oldalainkat, akkor a plugin közvetlen kapcsolatot létesít az Ön böngészője, és a Facebook szervere között. Így a Facebook értesül arról, hogy Ön az IP-címével meglátogatta weboldalainkat. Ha bejelentkezett a Facebook fiókjába, és rákattint a Facebook „Like” („Tetszik”) gombjára, oldalaink tartalmát Facebook profilján is megoszthatja. Így a Facebook bármikor hozzárendelheti oldalaink meglátogatását az Ön felhasználói fiókjához. Felhívjuk figyelmét arra, hogy szolgáltatóként nincs tudomásunk a továbbított adatok tartalmáról, valamint az adatoknak a Facebook által történő felhasználásáról. Ehhez további információk a Facebook adatvédelmi nyilatkozatában találhatók a következő címen: http://de-de.facebook.com/policy.php).

Ha nem szeretné, hogy a Facebook hozzárendelhesse oldalaink meglátogatását az Ön felhasználói fiókjához, kérjük, jelentkezzen ki a Facebook felhasználói fiókjából.

Általános üzleti feltételeink a SuperEspresso AG cím alatt találhatók.

Kérésre szívesen megküldjük Önnek postai úton is.

Ezt az internetes tájékoztatót a SuperEspresso AG állította össze.

© SuperEspresso AG. Minden jog fenntartva.

Az internetes prezentáció célja az általános tájékoztatás. A termékek ábrázolásai kis mértékben eltérhetnek a valós, végleges változatoktól. A módosítások és a tévedések jogát fenntartjuk.