SZERVIZ

Nem folyik víz a kávéadagoló fúvókából.
Ügyeljen arra, hogy mindig legyen kávékapszula behelyezve (régebbi modelleknél ehhez zöld tisztító kapszula szükséges). Ellenkező esetben a víz a csepptálcára folyik, és nem a kávéadagoló fúvókán keresztül (a STILISTA, Chic, Smart kapszulás kávéfőző gépek kivételével).
A kávé/víz hideg.
Ügyeljen arra, hogy a készülék fel legyen melegítve. Ha minden lámpa kéken világít (régebbi modelleknél a lámpák zöldek), elkezdheti a kávé készítését.
Víz van a gép alatt.
Győződjön meg arról, hogy a víztartály helyesen lett a gépbe helyezve. A víztartály behelyezésénél a csatlakozónál/csatlakozóban víz maradhat, amelyet a víztartály onnan kinyomhat.
Milyen hosszú a Martello kávéfőzőgép hasznos élettartama?
A Martello kávéfőzőgépeket kiemelten hosszú élettartamúra terveztük. Ha ennek ellenére történne vele valami, kérjük, vegye figyelembe a mellékelt kezelési útmutatóban feltüntetett garancia időtartamát. Az kiegészíti, és nem helyettesíti a kötelező garanciát.
Használhatók más gyártók kapszulái a Martello készülékekben?
A Martello készülékekben kizárólag Martello kapszulák használhatók. A kávé fajtája természetesen nem a készülék típusától függ.
Beállítható a csészébe adagolandó mennyiség?
Igen. Minden eddigi készüléken nagyon egyszerűen beállítható a csészébe adagolandó mennyiség.
Hol gyártják a kapszulákat?
A kávé pörkölése Olaszországban történik, azt a gyárunkban frissen öröljük és csomagoljuk. A gyár Svájc déli részén található.
Wie lange sind Martello Kapseln haltbar?
A kapszulákat alumíniumfóliába csomagolva szállítjuk. Ezekben az oxigént élelmiszergáz helyettesíti. A Martello kapszulák frissességét a gyártási dátumtól számítva 18 hónapig garantáljuk.
Hogyan kell leselejtezni a kapszulákat?
A kapszulákat egyszerűen helyezze a háztartási vegyes hulladékok közé.
Miből készülnek a kapszulák?
A kapszulák fekete műanyagból készülnek, a fedelük pedig az ízesítés függvényében eltérő színű lehet.
Leadhatók az elhasznált kapszulák a vásárlás helyén?
Nem. A kapszulákat háztartási vegyes hulladékként kell kezelni.

DOWNLOADS