SZERVIZ

Nem folyik víz a kávéadagoló fúvókából.

Ügyeljen arra, hogy mindig legyen kávékapszula behelyezve (régebbi modelleknél ehhez zöld tisztító kapszula szükséges). Ellenkező esetben a víz a csepptálcára folyik, és nem a kávéadagoló fúvókán keresztül (a STILISTA, Chic, Smart kapszulás kávéfőző gépek kivételével).

A kávé/víz hideg.

Ügyeljen arra, hogy a készülék fel legyen melegítve. Ha minden lámpa kéken világít (régebbi modelleknél a lámpák zöldek), elkezdheti a kávé készítését.

Víz van a gép alatt.

Győződjön meg arról, hogy a víztartály helyesen lett a gépbe helyezve. A víztartály behelyezésénél a csatlakozónál/csatlakozóban víz maradhat, amelyet a víztartály onnan kinyomhat.

Milyen hosszú a Martello kávéfőzőgép hasznos élettartama?

A Martello kávéfőzőgépeket kiemelten hosszú élettartamúra terveztük. Ha ennek ellenére történne vele valami, kérjük, vegye figyelembe a mellékelt kezelési útmutatóban feltüntetett garancia időtartamát. Az kiegészíti, és nem helyettesíti a kötelező garanciát.

Használhatók más gyártók kapszulái a Martello készülékekben?

A Martello készülékekben kizárólag Martello kapszulák használhatók. A kávé fajtája természetesen nem a készülék típusától függ.

Beállítható a csészébe adagolandó mennyiség?

Igen. Minden eddigi készüléken nagyon egyszerűen beállítható a csészébe adagolandó mennyiség.

Hol gyártják a kapszulákat?

A kávé pörkölése Olaszországban történik, azt a gyárunkban frissen öröljük és csomagoljuk. A gyár Svájc déli részén található.

Meddig őrzik meg minőségüket a Martello kapszulák?

A kapszulákat alumíniumfóliába csomagolva szállítjuk. Ezekben az oxigént élelmiszergáz helyettesíti. A Martello kapszulák frissességét a gyártási dátumtól számítva 18 hónapig garantáljuk.

Hogyan kell leselejtezni a kapszulákat?

A kapszulákat egyszerűen helyezze a háztartási vegyes hulladékok közé.

Miből készülnek a kapszulák?

A kapszulák fekete műanyagból készülnek, a fedelük pedig az ízesítés függvényében eltérő színű lehet.

Leadhatók az elhasznált kapszulák a vásárlás helyén?

Nem. A kapszulákat háztartási vegyes hulladékként kell kezelni.

DOWNLOADS