IZJAVA O VARSTVU PODATKOV

Izjava o varstvu podatkov

Za nas, družbo SuperEspresso AG, je varstvo zasebnosti posameznikov na spletu zelo pomembno. To poudarja ta izjava o varstvu podatkov.

Privolitev

Z uporabo naše spletne strani, navedbo poštnega naslova, e-naslova in/ali telefonske številke se strinjate s shranjevanjem in uporabo svojih podatkov, kar je opisano v tej izjavi.

Uporaba in omejitev namena osebnih podatkov

Shranjevanje osebnih podatkov prek naše/-ih spletne/-ih strani se izvaja izključno v smislu zgoraj navedene privolitve, ki jo je mogoče kadar koli preklicati. Vaše podatke lahko družba SuperEspresso AG in njena povezana podjetja (prodajni partnerji, dobavitelji) uporabljajo za pošiljanje reklamnih in informacijskih dokumentov po pošti ali elektronski pošti, za povpraševanja, obdelavo naročila ali za izboljševanje naših storitev in izdelkov. Podatke obdelujemo na podlagi ustrezne določbe zakonov TKG (Zakon o telekomunikacijah) in DSG (Zakon o zaščiti podatkov). Pravni predpisi so navedeni na strani http://www.ris.bka.gv.at/.

Podrobnosti

Piškotke uporabljamo za omogočanje personalizirane vsebine, za preprečevanje ponavljajočih se vnosov gesla ali za prilagoditev ponujenih informacij uporabnikovemu vedenju. Če ne želite sprejeti piškotkov, lahko to ustrezno nastavite v nastavitvah svojega brskalnika. Pri tem upoštevajte, da bodo lahko zaradi tega nekatere funkcije spletnih strani omejene. Če se registrirate, vam bomo poslali zahtevane informacije in/ali izdelke ter druge informacije o izdelkih, novice ali reklamne materiale. Če navedete svoj e-naslov, bomo z vami komunicirali prek e-pošte. Vašega e-naslova ne bomo posredovali tretjim osebam izven družbe SuperEspresso AG oz. povezanih podjetij družbe (prodajnim partnerjem, dobaviteljem). Če ne želite prejemati naših e-sporočil, nas lahko o tem kadar koli obvestite in se odjavite od prejemanja e-sporočil. Naša spletna stran vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani tretjih ponudnikov. Družba SuperEspresso AG ni odgovorna za ukrepe za varstvo podatkov ali vsebino drugih spletnih strani. Če ne želite več prejemati novic SuperEspresso AG prek e-pošte, lahko svojo privolitev kadar koli prekličete. Za to zadošča, da pošljete e-sporočilo na naslov: office@superespresso.com.

Spletne strani družbe SuperEspresso AG vsebujejo vtičnike družbenega omrežja Facebook (www.facebook.de., www.facebook.at). Ko obiščete naše spletne strani, se prek vtičnika vzpostavi neposredna povezava med vašim brskalnikom in strežnikom Facebook. Tako prejme Facebook informacijo, da ste s svojim IP-naslovom obiskali naše strani. Če kliknete na gumb »Všeč mi je« družbenega omrežja Facebook, ko ste prijavljeni v svoj Facebook račun, lahko povežete vsebine naših strani s Facebook profilom. Tako lahko Facebook poveže obisk naših spletnih strani z vašim uporabniškim računom. Opozarjamo, da kot ponudnik spletnih strani od omrežja Facebook ne prejemamo podatkov o vsebini posredovanih podatkov in uporabi. Nadaljnje informacije o tem dobite v izjavi o varstvu podatkov družbenega omrežja Facebook na strani http://de-de.facebook.com/policy.php).

Če ne želite, da Facebook poveže obisk naših spletnih strani z vašim Facebook uporabniškim računom, se odjavite iz svojega Facebook računa.

Naše splošne pogoje poslovanja najdete na strani družbe SuperEspresso AG.

Po želji vam jih z veseljem pošljemo tudi po pošti.

Te spletne informacije je oblikovala družba SuperEspresso AG.

© SuperEspresso AG. Vse pravice pridržane.

Ta spletna predstavitev služi kot splošna informacija. Slike izdelkov lahko rahlo odstopajo od končne različice. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak.